Piesakies Finanšu piesaistes programmai 2012!

18.04.2012

Biedrība "Jaunatnes līderu koalīcija" (JLK) piedāvā interesentiem iesaistīties “Finanšu piesaistes programmā2012”, kuras mērķis ir sagatavot topošos projektu vadītājus jaunatnes darba atbalstam Latvijas pašvaldībās un īstenot finanšu piesaisti jaunatnes darba jomā Latvijā.

 

FP programma ir paredzēta jauniešiem, jaunatnes NVO un jauniešu centru pārstāvjiem, kuri vēlas piesaistīt finansējumu idejām jaunatnes darba attīstībai savos un tuvākajos novados, attīstīt prasmes savas idejas formulēšanā - projekta sagatavošanā, finansējuma piesaistē un projekta vadīšanā.

FP programmai pavisam kopā ir paredzēti četri posmi:

  1. Apmācības par FP
  2. FP ideju īstenošanai
  3. Noslēguma ziņojumu sagatavošana
  4. Noslēguma konference


Piedaloties FP programmā, tās dalībniekiem būs iespēja apgūt "Projektu vadītāja" un "Finansējuma piesaistes speciālista" darba prasmes, iegūt pieredzi projekta izstrādē un vadībā, projekta publicitātes veidošanā un ilgtspējības nodrošināšanā, sadarbības veidošanā ar citiem jaunatnes darbā iesaistītajiem interesentiem no visas Latvijas un iegūt informāciju par dažādiem finansējuma ieguves avotiem.

Ikviens interesents ir aicināts pieteikties dalībai programmā līdz 25.aprīlim, nosūtot aizpildītu pieteikuma anketu, kas atrodama pēc interneta adreses: http://ejuz.lv/fp vai nosūtot pieteikuma pieprasījumu FP programmas koordinatorei uz e-pastu: ievaupe@gmail.com.

FP programma tiek īstenota biedrības “Jaunatnes līderu koalīcija” projektā “Interešu aizstāvība jaunatnes politikas jomā Latvijas reģionos” (Līgums Nr.1DP/1.5.2.2.2/11/APIA/SIF/031/53). 92,07 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda (ESF) starpniecību. Projekts tiek īstenots ESF apakšaktivitātes „Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana”, ko administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu, ietvaros. Projektu atbalsta Tukuma novada Dome, Vācijas-Latvijas kopuzņēmums “Latsign” un SIA “Baltijas Datoru Akadēmija”.

FP programmas noslēgumā dalībnieki saņems zināšanu un pieredzes apliecinošu dokumentu, kas tiks pasniegts projekta noslēguma konferencē Rīgā.

Plašāka informācija par projektu atrodama internetā www.draugiem.lv/jlk vai sazinoties ar FP programmas koordinatori Ievu Upesleju - ievaupe@gmail.com, 29255774.

Šī ir lieliska iespēja ikvienam, kam ir interese projektu vadībā un finanšu piesaistes jomā jaunatnes darba ietvaros, gūt neatsveramu pieredzi, jaunus draugus un sadarbības partnerus Latvijā. Piesakies!


Informāciju sagatavoja: biedrības Jaunatnes Līderu Koalīcija informācijas koordinatore Linda Kalniņa