Izbraukuma konsultācijas

09.07.2013

Ar mērķi, palīdzēt sagatavot kvalitatīvus un pārdomātus projektu iesniegumus un redzēt potenciālo projekta īstenošanas vietu un atbalsta pretendentu dzīvē, Zied Zeme nodrošina plānotas izbraukuma konsultācijas pie potenciālā projekta iesniedzēja vai projekta īstenošanas vietā. 

 

Pirms projektu iesniegumu pieņemšanas termiņa beigām darba dienās pēc plkst. 17:00 es apmeklēšu kādu konkrētu pagastu, un šīs vizītes laikā jums būs iespēja satikt mani individuāli, uzdot neskaidros jautājumus, ja nepieciešams, parādīt līdz šim izdarīto un plānoto nākošajā projektā.  

 

Plānotais izbraukumu konsultāciju grafiks un teritorija:

  • 15. jūlijā - Lielvārdes novads (Kaibala, Dzelmes, Jumprava, Krape, Lēdmane)
  • 17. jūlijā - Ikšķiles novads (Turkalne, Tīnūži, Ikšķile)
  • 22. jūlijā - Ogres novads (Laubere, Madliena, Ķeipene, Taurupe, Meņģele, Mazozoli)
  • 23. jūlijā - Ķeguma novads (Rembate, Ķegums, Tome, Birzgale)
  • 24. jūlijā - Ogres novads  (Ciemupe, Ogresgals, Suntaži)

Lūdzu rakstiet maris@ziedzeme.lv vai zvaniet 29782159 un rezervējiet sev individuālu konsultāciju laiku pēc plkst. 17:00. Maršrutu veidošu atbilstoši savlaicīgiem pieteikumiem. 

Vienlaicīgi bezmaksas konsultācijas par projekta iesnieguma sagatavošanu pieejamas gan elektroniski - maris@ziedzeme.lv, skype: maris_cirulis, gan zvanot pa tālruni -29782159, gan arī klātienē Zied Zeme birojā (Raiņa iela 11a, Lielvārde) katru darba dienu no plkst.10:00 līdz 17:00. Lūdzam iepriekš rezervēt sev laiku. 

Nedēļu pirms projektu iesniegšanas beigu termiņa t.i. no 29.07.-02.08.2013. VISPĀRĒJAS KONSULTĀCIJAS PAR PROJEKTA SAGATAVOŠANU NETIKS SNIEGTAS*!!!

*Pēdējā nedēļa ir aktīvs projektu iesniegumu pieņemšanas laiks, kad ir jāpārbauda iesniegtie projekti un šajā laikā var neatlikt laika kvalitatīvu vispārēju konsultāciju nodrošināšanai.

Ar cieņu, Māris Cīrulis