Par biedrības un koprades telpas darbību ārkārtējās situācijās laikā

09.11.2020

PPP biedrībā "Zied zeme" ar 2020.gada 9.novembrī atcelti publiskie klātienes pasākumi un ierobežota koprades telpas darbība līdz ārkārtējās situācijas beigām.

Ar 2020.gada 9.novembri, lai ierobežotu koronavīrusa izraisītās slimības “Covid-19” izplatību, ņemot vērā Ministra kabineta 2020.gada 06.novembra Rīkojumu Nr.655 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” kā arī infekcijas izplatīšanās novēršanai veiktu preventīvus pasākumus PPP biedrība “Zied zeme”:

  • Atcelti PPP biedrība “Zied zeme” rīkotie publiskie klātienes pasākumi.
  • Klientu apkalpošana tiek nodrošināta tikai attālināti, nodrošinot dokumentu pieņemšanu un izsniegšanu elektroniski vai papīra formātā, izmantojot pasta pakalpojumus vai dokumentus ievietojot PPP biedrība “Zied zeme pasta kastīti pie ēkas Ausekļa ielā 1a, Lielvārdē, Lielvārdes nov., LV5070.
  • Apmeklētāju apkalpošana klātienē, ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības, tiek organizēt tikai tad, ja pakalpojumu nav iespējams nodrošināt rakstveidā vai attālināti.
  • Koprades telpa "CoLabora Lielvārde" ir slēgta apmeklētājiem. Noteikums netiek attiecināts uz PPP biedrība “Zied zeme” koprades telpas “CoLabora Lielvārde” rezidentiem, kuri veic individuālu darbu “CoLabora Lielvārde” koprades telpā, laiku iepriekš saskaņojot ar biroja administratori. 
  • PPP biedrība “Zied zeme” organizē darbu attālināti.
Jautājumu gadījumā sazinieties ar PPP biedrība "Zied zeme" personālu. Kontaktinformācija šeit.
Foto: www.lsm.lv