Vai vēlies zināt vairāk?

10.04.2012

Mūsdienu informācijas un tehnoloģiju laikmetā ne vienmēr spējam izsekot līdzi jaunākajām aktualitātēm un iespējām, kuras piedāvā attīstīt savu projekta ideju! Lai ikdienu nebūt jāmeklē internetā, kur un kādas iespējas ir pieejamas, piesakies noderīgiem jaunumiem!

PPP biedrības "Zied zeme" darbības teritorija atrodas Rīgas plānošanas reģionā (RPR), kuru koordinē Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centrs (Rīgas RSIC).

Ja vēlies regulāri (reizi nedēļā) saņemt jaunumus par izsludinātajiem projektu konkursiem un aktuālajiem informatīvajiem pasākumiem par dažādiem projektu konkursiem, piesakies Rīgas RSIC mājas lapā: http://www.rpr.gov.lv/esfondi/index.php?id=246

Ja vēlies saņemt konsultācijas par pašlaik pieejamiem fondiem savas idejas īstenošanai, dodies uz bezmaksas konsultāciju (http://www.rpr.gov.lv/esfondi/index.php?id=40) par pieejamiem fondiem tieši tavas idejas īstenošanai. Iepriekš lūgums vienoties par abpusēji pieņemamiem konsultāciju laikiem!

Ja vēlies atrast aktuālos projektu konkursus savas idejas īztenošanai, skaties šeit: http://www.rpr.gov.lv/esfondi/index.php?id=225


Papildus noderīgas saites:

 

Ja Tev ir zināma kāda noderīga saite, sūti informāciju uz e-pastu uz janis@ziedzeme.lv!