Florbola aprīkojums Ogresgalam

Florbola aprīkojums Ogresgalam

Iesniedzējs: Ogresgala pagasta biedrība "Ogresgalieši" (NVO)
Sākuma datums: 2011-02-11
Beigu datums: 2011-07-14
Fonds: ELFLA
Statuss: Pabeigts

Īstenošanas vieta: Ogresgala pagasts
Kopējais finansējums:
Publiskais finansējums: EUR 8 035.50
Rīcības nosaukums: Atbalsts iedzīvotāju apmācībai un izglītošanai personiskai izaugsmei un jaunu iemaņu iegūšanai

Projekta apraksts:
Projekta mērķis bija veicināt, attīstīt un uzlabot interešu izglītību, sekmēt kvalitatīvu un standartiem atbilstošu florbola attīstību Ogresgala pagastā, izveidojot florbola komandu. Projekta ietvaros tika iegādātas florbola laukuma apmales, 2 vārtsargu formas un 200 bumbiņas.

Florbols Ogresgala pagasta iedzīvotāju vidū ir iecienīts sporta veids. Jaunieši regulāri organizē vietējā mēroga sacensības, kā arī piedalās citu organizētās sacensībās. Arī skolā jau vairākus gadus darbojas florbola pulciņš, skolnieki ar panākumiem piedalās Ogres novada sacensībās. Ogresgala pamatskolas absolvente Evita Rudzīte ir Latvijas florbola izlases dalībniece.

Florbola attīstības pamatā ir ne tikai spēlētāju un treneru entuziasms un regulārs darbs, bet arī materiāli tehniskā bāze. Ogregala pagastā skolai ir sporta zāle, kuru izmanto audzēkņi, kā arī pagasta iedzīvotāji, taču trūka atbilstoša inventāra, lai produktīvi nodarbotos ar florbolu. Florbola nodarbības notika uz laukuma, kuram trūka viens no galvenajiem elementiem - florbola laukuma apmales.

Pateicoties šim projektam, šī problēma tika veiksmīgi atrisināta. Florbola attīstība Ogresgala pagastā ir ieguvusi jaunu, spēcīgu impulsu. Daudzi bērni un jaunieši tagad trenējas florbolā Ogresgala pagastā, jo nākās atteikties no treniņiem Ogrē un Lielvārdē, nespējot segt ceļa izdevumus, kas nepieciešami lai nokļutu uz treniņiem. 


Kontaktinformācija:
Projekta vadītāja
Daina Čalpa
Tālr.: 28744465
E-pasts: chalpas@inbox.lv