Konditorejas studija Vaniļas debesis

Konditorejas studija Vaniļas debesis

Iesniedzējs: SIA Vaniļas debesis (Privāts)
Sākuma datums: 2018-02-06
Beigu datums: 2019-02-13
Fonds: 2014-2020
Statuss: Pabeigts

Īstenošanas vieta: ielvārdes novads, Lielvārde, Ausekļa iela 2, LV-5070
Kopējais finansējums: 28000.00
Publiskais finansējums: 13979.55
Rīcības nosaukums: Atbalsts nodarbinātības veicināšanai un pakalpojumu dažādošanai (izņemot ar zivsaimniecību saistīto nozari)

Projekta mērķis ir  izveidot konditorejas studiju, kurā tiek realizēta dažādu moderno konditorejas produktu ražošana un daudzveidīga, efektīva to pārdošana, kā arī izglītojošu un izklaidējošu pasākumu organizēšana Lielvārdes un tuvākā reģiona ģimenēm, iedzīvotājiem, uzņēmumiem, iestādēm un pilsētas viesiem. 

Divām labi izglītotām, darba tirgū un saimnieciskajā darbībā pieredzējušām sievietēm, bērnu mammām, rodas ideja apvienot savus spēkus un radīt savu uzņēmumu, kurā varētu radoši realizēties un  pielietot savas prasmes un pieredzi, lai nodrošinātu sev pastāvīgus ienākumus.

Projekta rezultātā atvērta konditorejas/meistarklašu studija/kafejnīca Vaniļas Debesis, kur var iegādāties daudzveidīgus, kvalitatīvus un interesantus konditorejas izstrādājumus gan uz pasūtījuma, gan līdzi ņemšanai. Tiek piedāvāts iegādāties svētku tortes ar cukura mastikas un citiem dekoriem, moderniem itāļu, franču un citu valstu biskvītiem un krēmu pildījumiem, dažādu garšu makarūnu cepumus ar tradicionālām un eksotiskām garšu kombinācijām, kā arī tartes, kūciņas uz kociņa, eklērus, pavlovas, musa kūkas, mafinus, glazūr kēksus, marmelādes, karameles, bezē, zefīrus, dažādus cepumus, desertus, kā arī pašu gatavotu saldējumu un šokolādes konfektes. 

Plāno papildināt piedāvājumu arī ar neparastiem sāļajiem konditorejas izstrādājumiem, biešu un burkānu maizes hamburgeriem un sāļos tartes groziņus ar dažādiem veselīgiem pildījumiem, kā arī pašceptu maizīti. Tiek domāts par iespēju iegādāties dažāda izmēra, paša sakomplektētu saldumu un ziedu dāvanu kastītes ar Lielvārdes simboliku.

Projekta ietvaros veikts telpu remonts, pielāgojot tās konditorejas izstrādājumu ražošanai un realizāijai, veikta ražošanas iekārtu iegāde un telpu aprīkošana, uzstādīšana.

Projekta kopējais izmaksu apjoms ir 19911.57 EUR, kur kopējās attiecināmās izmaksas ir 19911.57 EUR, no kuriem atbilstoši vietējās attīstības stratēģijas rīcības plānam, ELFLA publiskā finansēkjuma summa ir 13938.05 EUR jeb 70% no kopējām attiecināmajām izmaksām. Attiecināmās izmaksas 5973.52 EUR jeb 30% apmērā no kopējām attiecināmajām izmaksām nodrošina projekta iesniedzējs.

Kontaktinformācija:

Projekta vadītājs: Ilze Stepiņa

Kontakttālrunis: 26417991

E-pasta adrese: ilzemade(@)inbox.lv

image, 452x71px, 28.81 KB