Nakts kino stacijā

Nakts kino stacijā

Iesniedzējs: biedrība "Eizenšteina komunikāciju centrs Ķeipenē" (NVO)
Sākuma datums: 2007-03-03
Beigu datums: 2008-05-04
Fonds: ELVGF
Statuss: Pabeigts

Īstenošanas vieta:
Kopējais finansējums:
Publiskais finansējums:
Rīcības nosaukums:

Īstenošanas vieta: Ķeipene
Piešķirtais finansējums: 4433.33 Ls
Rīcības nosaukums: 4.6.2. aktivitātes „Integrētās lauku attīstības stratēģija”
Projekta apraksts:
Projekts „Nakts kino stacijā” piedāvā interesantu, kvalitatīvu un atraktīvu kultūras pasākumu kopumu, kurā aktīvi tiek iesaistīti paši pagasta iedzīvotāji. Kino nedēļas laikā tiks piedāvāta informācija par kino vēsturi, kino daudzveidību, pēc jauniešu safilmētā un safotografētā materiāla jāatpazīst pagasta vietas un cilvēki. Nedēļas noslēgumā tiks demonstrēta šī pagasta hronika, iedzīvotājiem būs iespēja parādīt arī savus darbus. Viss noslēgsies ar nakts kino seansu pie liepziedu tējas ar medu. Ar projektu „Nakts kino stacijā” tiek uzsākta jauna, mūsdienīga un atraktīva tradīcija.

Iesniedzēja apraksts:
Biedrība „Eizenšteina komunikāciju centrs Ķeipenē” juridiski nodibināta 2005.gada 17.novembrī un atrodas Ogres novada Ķeipenes pagastā. Biedrība mājo vecajā dzelzceļa stacijā, kura pēc rekonstrukcijas izveidojusies par interesantu un savdabīgu saieta vietu. Stacijas uzgaidāmā telpā izveidota ekspozīcija izcilajam kinorežisoram S.Eizenšteinam. Blakus esošā telpa tiek izmantota dažādu pasākumu, semināru, nodarbību organizēšanai. Šeit arī atrodas publiski pieejams interneta punkts. 


Biedrības mērķi:

  • veicināt izglītības programmas ieviešanu
  • veicināt atbilstoši Eiropas Savienības programmām novada stratēģijas izstrādi
  • popularizēt kinorežisora Sergeja Eizenšteina darbus un citus pasaules kinematogrāfa panākumus; attiecīgās ekspozīcijas izveidošana, pilnveidošana un uzturēšana


Kontaktpersona:
Projekta vadītāja
Velta Riekstiņa
Tālr.: 26314147
E-pasts: velta@ziedzeme.lv