Ķeguma sieviešu, vīriešu telpu un pludmales volejbola attīstība Ķeguma novadā

Ķeguma sieviešu, vīriešu telpu un pludmales volejbola attīstība Ķeguma novadā

Iesniedzējs: Ķeguma volejbola klubs (NVO)
Sākuma datums: 2013-07-07
Beigu datums:
Fonds: ELFLA
Statuss: Pabeigts

Īstenošanas vieta: Ķegums
Kopējais finansējums:
Publiskais finansējums: EUR 6 384.67
Rīcības nosaukums: Sabiedrisko aktivitāšu dažādošana vietējiem iedzīvotājiem

Projekta apraksts:

Biedrība „Ķeguma volejbola klubs” ir jauna biedrība, kas tika nodibināta šī gada maijā ar mērķi aktīvi sekmēt volejbola izaugsmi Ķeguma novadā. Tā kā biedrības dibinātāji ir volejbola spēles entuziasti ar augstiem mērķiem šī sporta veida attīstībai, biedrības vadība ir nolēmusi veidot dažādus ar volejbolu saistītus sporta pasākumus, lai vēl vairāk popularizētu volejbolu jauniešu vidū. 

Projekta mērķis: Projekta mērķis ir iegādāties sporta inventāru Ķeguma volejbola kluba darbības attīstībai un volejbola sporta veida attīstībai Ķeguma novadā.

Projekta ietvaros ir nepieciešams iegādāties spēļu formas un garās treniņformas gan vīriešu, gan sieviešu zāles volejbola komandām, kā arī nepieciešamo inventāru zāles volejbola treniņiem un turnīru organizēšanai (bumbas, tīkli, antenas). Pateicoties straujai pludmales volejbola popularitātei un attīstībai kopš pēdējās olimpiādes, strauji ir pieaudzis tieši pludmales volejbola spēlētāju skaits, tāpēc projekta ietvaros tiks iegādāts pludmales volejbola sporta inventārs gan treniņnodarbībām, gan publisku sacensību rīkošanai šī sporta veida popularizēšanai un attīstībai (vīriešu un sieviešu formas, bumbas, tīkli, antenas un līnijas). Jaunu formu iegāde palīdzētu realizēt treniņos iegūtās zināšanas un prasmes dažādās sacensībās. Ķeguma volejbola komandas jau šī gada telpu volejbola sezonā sekmīgi piedalījās vairākos turnīros.

Kontaktinformācija:

Projekta vadītāja

Dace Pavlovska

Tālr.:26383303