Pirmā starptautiskā kopā strādāšanas diena Lielvārdē

08.08.2019

image, 452x397px, 249.69 KB

Jau 3 mēnešus Lielvārdē, Ausekļa ielā 1a darbojas Zied zeme koprades telpa CoLabora. Un atzīmējot starptautisko kopā strādāšanas dienu, 9. augustā no plkst. 9.00 līdz 17.00 interesenti aicināti iepazīst kopā strādāšanas darbības principus, kā arī tīkloties un veidot uz sadarbību balstītu vidi.

 

Co-working jeb kopā strādāšana ir jauns, augošs un stabils virziens darba vietas veidošanā, jo cilvēkiem kļūst arvien aktuālāka vide, kurā tie atrodas. Tā ir iespēja dalīt kopīgu biroju, satikt citus cilvēkus, socializēties, iegūt jaunus biznesa kontaktus. 

Starptautiskās kopā strādāšanas dienas ideja apvieno gan sadarbību un radīšanu, gan svinēšanu, tāpēc arī Lielvardē savs laiks darbam un savs atpūtai. 

Māris Cīrulis, koprades telpas CoLabora vadītājs: “Šobrīd aktīvi telpās darbojas septiņi nomnieki - ir gan fotogrāfe, sabiedrisko attiecību speciālists, gan audējas un citi pārstāvji. Darbības jomas ir plašas. Telpā vēl ir iespēja uzņemt jaunus “kolēģus”, tāpēc esam atvērti intersentiem, kuri vēlas kļūt par daļu no Lielvārdes koprades komandas. 

Mums ir laba lokācijas vieta Lielvārdē - iepretim stacijai, kur ērti var izmantot gan sabiedrisko transportu, kā arī novietot automašīnas. Koprades telpā pieejama darba vieta, kā arī ir iespējas izmantot biroja tehniku (printers, kopētājs u.c.), kā arī  sapulču telpu un virtuvi.”

Aizsākot ideju par kopā strādāšanu, Breds Neubergs 2005. gadā uzsvēra: “Lai arī kopā strādājot mēs katrs darām savu darbu, mums ir iespēja līdzdarboties, radīt idejas, kopīgi atpūsties.”