Koprades telpa "CoLabora Lielvārde"

13.04.2021

Koprades telpa “CoLabora Lielvārde” – atvērta tipa biroja telpa, kurā ir pieejamas bezmaksas darba vietas strādāšanai, pasākumu un nodarbību organizēšanai. Telpā ir pieejams ātrs internets, printeris, kafija automāts, virtuves zona, autostāvvieta. Blakus atrodas dzelzceļa stacija un piecu minūšu gājiena attālumā ir Lielvārdes pilsētas centrs. Kļūstot par koprades telpas rezidentu, telpa ir pieejama 24 stundas katru dienu!

image, 452x488px, 56.26 KB

Koprades telpa “CoLabora Lielvārde” atrodas Ausekļa ielā 1A, Lielvārdē un ir tapusi projekta "European cooperation project on coworking spaces in rural areas". Koprades telpas mērķis ir veicināt sabiedrisko aktivitāti, līdzdarbošanos un attīstīt teritorijas ekonomisko izaugsmi. 

Iepazīstieties ar koprades telpas "CoLabora Lielvārde" interjeru, rezidentiem un uzziniet kāda irkoprades telpas nozīme lauku teritorijās video šeit: https://www.youtube.com/watch?v=3c350BOOg-E

Koprades telpas rezidenti pārstāv sabiedrības grupas ar dažādām interesēm: veselīgs, dzīvesveids, joga, kulturvēsturiskjā mantojuma saglabāšanā (aušana) gleznošana, amatniecība (šūšanas nodarbības, radošās darbnīcas bērniem), kā arī ikdienā koprades telpai pievienojas jauni interesenti! Koprades telpu izmanto arī biedrības biedru sapulcēm un savu projektu aktivitāšu īstenošanai. Savukārt, lielāka daļa koprades telpas "CoLabora Lielvārde" rezidenti ir uzņēmēji, pašnodarbinātās personas, kuri izmanto koprades telpu gan darbam, gan, lai dalītos savās zināšanās ar citiem cilvēkiem

image, 452x339px, 294.27 KB

Seminārs "IT mārketinga paņēmieni un produkta virzīšana tirgū" 19.06.2020.

Izveidojot koprades telpu lauku reģionos, tā var nodrošināt vietu, kur uzņēmēji var saņemt profesionālu un morālu atbalstu, kas būtiski ir nepieciešams jauna biznesa sākumā. Nodrošinot sadarbības tīkla veidošanu un organizējot uzņēmējdarbības apmācības (seminārus), koprades telpa rada spēcīgu lauku teritorijas kopienu, kas attīsta vietējo ekonomiku, strādājot un dzīvojot vienā pilsētā. Izmantojot koprades telpu darbam, uzņēmēji tiekas ar citiem uzņēmējiem, veido jaunas sadarbības un attīsta jaunas idejas.

image, 452x481px, 62.04 KB

Koprades telpai ir sava kopienas veidotāja, kura ikdienā komunicē ar koprades telpas rezidentiem, piesaista jaunus rezidentus, organizē apmācības un neformālas tikšanās rezidentiem, uzņēmējiem, pašnodarbinātām personām un ikvienam teritorijas iedzīvotājam.

 

Kontaktinformācija: Kopienas veidotāja, Krista Andersone-Krūmiņa

Tālr. +37128678690 vai colabora@ziedzeme.lv

 

Sociālie tīkli:

Mājaslapa: http://www.ziedzeme.lv/lv/sadarbibas_projekti/CoLabora/ 

Facebook:  https://www.facebook.com/CoLaboraLielvarde/ 

Instagram: https://www.instagram.com/colabora_lielvarde/ 

 

Koprades telpa "CoLabora Lielvārde" ir tapusi projektā „European cooperation project on coworking spaces in rural areas” Nr.18-00-A019.333-000015 Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.

image, 452x69px, 24.1 KB