Blogs: Ieskats kopradē

12.11.2021

Vai koprades telpas ir domātas tikai individuālajam darbam? Ne vienmēr, jo koprades telpa ir paredzēta ne tikai strādāšanai, bet tajā norisinās arī dažādas nodarbības un apmācības profesionālai un personīgai izaugsmei, par ko vairāk pastāstīsim šajā bloga ierakstā.

Koprades telpās notiek dažādas rezidentu organizētās nodarbības, kur viņi var dalīties ar saviem hobijiem un nodarbošanos ar pārējem kopienas dalībniekiem. Arī kopienas veidotāji organizē tīklošanās pasākumus rezidentiem, piemēram:
  • sarunu vakari
  • filmu vakari
  • spēļu vakari
  • dažādi radošie pasākumi.
Tiek veidotas arī dažādas apmācības un semināri kā uzņēmējiem, tā arī pārējiem iedzīvotājiem. Koprades telpas ir arī piemērota vieta dažādām biedrību un organizāciju sapulcēm.
image, 450x320px, 70.43 KB
Kopstrādes telpās rīkotie pasākumi ir domāti ne tikai jau esošajiem rezidentiem, bet arī pārējiem telpu apmeklētājiem. Šādi pasākumi var palīdzēt veidot arī attiecības ārpus darba vietas. Koprades telpu pieejamība un rosīgā vide padara tās par lielisku vietu  pasākumu organizēšanai. Un tā kā šīs telpas ir atvērtas 24/7, pasākumus var vadīt gan darba dienās, gan brīvdienās! 
Šos pasākumus var izmantot ar mērķi piesaistīt jaunus kopienas biedrus!
Seko līdzi jaunumiem gan Facebook, gan Instagram!

Koprades telpa ir tapusi starptautiskā sadarbības projekta „European cooperation project on coworking spaces in rural areas” Nr.18-00-A019.333-000015 Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.

image, 452x69px, 24.1 KB