Aicinām ražotājus pieteikties trešā mājas restorāna īstenošanai Lēmanes pagastā!

31.01.2020

image, 452x320px, 39.46 KB

Arī šogad ar pilnu jaudu turpinām aizvadītajā gadā uzsākto mājas restorānu kustību “Local craft up” PPP biedrības ZIED ZEME teritorijā un aicinām ražotājus kopīgiem spēkiem realizēt jau trešo mājas restorānu! 

Uz pirmo šīgada restorānu aicināsim jau pavisam drīz - 12. februārī, Lielvārdes novada Lēdmanes pagastā ZS “Siliņi” mājās, kur mūs savā lauku saimniecībā uzņems Langrātu ģimene. Šoreiz pasākums ar nosaukumu 

“Gastronomiskā izrāde ZEME” - mājas restorāns četros cēlienos. 

Šis būs izaicinājums norises vieta un videi, šogad tik ļoti neprognozējamiem laika apstākļiem un, protams, sajūtām! Restorāna norises un  ēdienkartes vienojošais elements - zeme! Langrātu ģimene saimniekošanu ģimenes saimniecībā “Siliņi” uzsāka pirms vairākiem gadiem, pārceļoties no Rīgas uz Lēdmanes pagastu. Saimniecībā tiek turētas bites un audzēti jēri. 

PIESAKIES, IZGLĪTOJIES, SADARBOJIES!

Diviem cilvēkiem no Jūsu saimniecības ir iespēja aktīvi darboties nozares profesionāļu vadībā un gūt praktiskas iemaņas mājas restorāna realizācijā. Sagaidām, ka piedaloties restorāna realizācijā, ražotāji piedāvās arī savu ražoto produkciju vakariņu galdam.  Īpaši aicinām pieteikties tos ražotājus, kuri vēlas gūtās zināšanas izmantot arī turpmākam darbam un rast sadarbību.

PIETEIKUMA ANKETA

#LocalCraftUp

PPP biedrība “Zied zeme” Local Craft Up ietvaros apvieno ražotājus un amatniekus no Lielvārdes, Ikšķiles, Baldones, Ogres un Ķeguma novadiem, tieši tāpēc aicinām pieteikties mūsu teritorijas ražotājus mājas restorāna realizēšanai. 

Mājas restorāns tiks realizēts starptautiskā projekta “Mājražošanas un amatniecības attīstība vietējā teritorijā”* jeb Local craft up programmā ar mērķi attīstīt mājražošanu un amatniecību vietējās rīcības grupās, veicinot sadarbību un izstrādājot papildus pakalpojumus, produktus un iesaistot tūrisma un kultūras pasākumos.

image, 452x96px, 25.12 KB