EXIT RĪGA ČETROS GADALAIKOS

16.12.2021

Pierīgā tūrisma sezonai nav ne sākuma ne gala, katrā gadalaikā ir, ko piedzīvot un kurp doties ceļojumā! Tikai desmit minūtes laika, lai noskatītos EXIT RĪGA īsfilmu par ceļošanas iespējām dažādos gadalaikos un Tev būs pilnīgi skaidrs, kādi būs Tavi brīvā laika pavadīšanas plāni!

Un sākam ar ziemu! Ar sniegu, ar prieku, slēpošanu un pikošanos! Kad termometra stabiņš vēsta par pavasara iestāšanos, tad laiks izzinošām ekskursijām un pirmajam piknikam. Līdz ar rododendru ziedēšanu klāt arī vasara, pastaigas un jautras čalas, bet zelta rudeni var arī baudīt uz ūdens, ar patriotisku noskaņu un apciemojot zirdziņus.

Tas viss un vēl vairāk – tepat Pierīgā! Sauc savas brīvdienas par “EXIT RĪGA” un meties piedzīvojumā! Video šeit. 

Paldies lieliskajam Rūdolfam Henčelim par ceļošanu kopā un ģimenes piedzīvojumu fiksēšanu “kadrā”! Paldies mūsu īsfilmas varoņiem tiešā un netiešā veidā – Elīnai Brigmanei un Edgaram Brigmanim ar ģimeni! Paldies EXIT RĪGA brīnišķīgajiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem par sadarbību un tūrisma speciālistiem par atbalstu! Šis ir bijis krāsains gads kopā un tāds noteikti būs arī nākamais!

Šoreiz īsfilmā:

  • Dabas liegums "Lielie Kangari" - tur jaunums, izgaismots skatu tornis!
  • Golfs Viesturi - slēpošanas trase strādā arī šobrīd.
  • Sniega suņi Biedrība - apmeklētājus uzņem.
Vairāk informācijas:
info@exitriga.lv, t.26191044
EXIT RĪGA ir tūrisma reģiona zīmols, kas apvieno tuvējos Pierīgas novadus, piedāvājot plašas tūrisma un izklaides iespējas vien 50 kilometru rādiusā ap galvaspilsētu. Projektu īsteno 6 partnerības un 14 novadu pašvaldības ar mērķi kopīgi aicināt vietējos un ārvalstu  ceļotājus apmeklēt galvaspilsētas tuvumā esošos tūrisma objektus.
Projekts “Apkārt Rīgai – vienots tūrisma piedāvājums” (19-00-A019.332.000005) tiek īstenots Lauku attīstības programmas 2014.—2020. gadam pasākumā “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība”.
image, 452x42px, 5.95 KB