Atbalsts dalībai informācijas un pieredzes apmaiņas semināros vai konferencēs

25.09.2019

Potenciālajiem projektu iesniedzējiem ir iespēja saņemt finansiālu atbalstu dalībai informācijas un pieredzes apmaiņas semināros vai konferencēs Latvijā vai citās Eiropas Savienības dalībvalstīs. PPP biedrība “Zied zeme” sedz dalības izmaksas pasākumā, tostarp, reģistrācijas un dalības maksu, transporta izmaksas, uzturēšanās izmaksas un ceļojumu apdrošināšanas izmaksas. 

 

image, 452x452px, 158.57 KB

Gan Latvijā, gan citās Eiropas Savienības dalībvalstīs regulāri notiek pasākumi par dažādām tēmām, kuros smelties idejas, mācīties un iegūt pieredzi, piemēram, te atrodama informācija par Latvijā organizētiem pasākumiem http://www.laukutikls.lv/kalendars vai citās Eiropas valstīs https://enrd.ec.europa.eu/news-events/events/upcoming_en un http://www.elard.eu/what-s-going-on/events, bet varbūt Jūs paši esat saņēmuši ielūgumu dalībai kādā noderīgā pasākumā?

Lai saņemtu atbalstu pasākumam dalībnieks PPP biedrība “Zied zeme” iesniedz pieteikumu vismaz 10 darba dienas pirms pasākuma norises vai 5 darba dienas pirms reģistrācijas termiņa pasākumam. 

Pielikumi:

Papildu informācija: Linda Cīrule, linda@ziedzeme.lv, mob.+371 25623775

 

Atbalsts tiek nodrošināts Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma “Atbalsts LEADER vietējai attīstībai (sabiedrības virzīta vietējā attīstība)” apakšpasākuma „Vietējās rīcības grupas darbības nodrošināšana un teritorijas aktivizēšana“ Publisko un privāto partnerattiecību biedrība “Zied zeme” īstenota projekta “Zied zeme darbības nodrošināšana un teritorijas aktivizēšana Nr. 16-00-A019.400-000006 ietvaros. 

 

image, 452x69px, 25.79 KB