Aicinām pieteikties divu dienu bezmaksas LEADER projektu pieredzes apmaiņas semināram Gulbenes novadā!

10.09.2021

PPP biedrība “Zied zeme” sadarbībā ar biedrību “Sateka” aicina potenciālos projektu iesniedzējus uz bezmaksas semināru “LEADER projektu ieguldījums mazās uzņēmējdarbības, sabiedrības aktivizēšanā un teritorijas attīstībā Gulbenes novadā” 2021.gada 21. un 22. septembrī!

Pieredzes apmaiņas seminārā iepazīsimies ar LEADER projektu realizētāju stāstiem Gulbenes novadā. Kopā ģenerēsim idejas jaunu projektu īstenošanai un veicināsim sadarbību starp lauku uzņēmējiem. 

Semināra ietvaros Tev būs iespēja iepazīties ar projektiem, kas veicinājuši sabiedrības aktivitāšu dažādošanu, un projektiem, kas palīdzējuši konkrētu uzņēmēju izaugsmei. Apskatīsim gan muižas, gan ražotnes, iepazīsim gan jaunus, gan pieredzējušus uzņēmējus. Šī būs tava iespēja uzdot tev interesējošos jautājumus LEADER projekta realizētājiem, smelties iedvesmu un dibināt jaunas sadarbības saites.

 

Ar semināra programmu vari iepazīties ŠEIT!

 

Semināram var pieteikties potenciālo projektu iesniedzēji (fiziskas un juridiskas personas), kas veic vai plāno veikt saimniecisko darbību PPP biedrības “Zied zeme” darbības teritorijā (Ogres novads, Ķekavas novada Baldones pagasts). Tā pat informējam, ka pasākums tiek īstenots “zaļā” pasākuma formātā, tāpēc pirms pieteikšanās aicinām pārliecināties, vai Jums ir derīgs COVID-19 vakcināciju vai pārslimošanu apliecinošs sertifikāts.

 

Piesakies līdz 2021.gada 17.septembrim ŠEIT! Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc gadījumā, ja pieteikumu skaits pārsniegs pieejamo vietu skaitu, vērtēsim Jūsu motivāciju pieteikties semināram.

 

PPP biedrība Zied zeme ar Eiropas Savienības atbalstu, īstenojot Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020. gadam apakšpasākuma "Vietējās rīcības grupas darbības nodrošināšana un teritorijas aktivizēšana", sedz dalībnieku dalības un transporta maksu seminārā, kas vienai personai sastāda 80 EUR. Dalības maksā iekļauta ēdināšana, nakšņošana, objektu apskate un degustācijas. Transports līdz semināra norises vietai un tā norises laikā tiek nodrošināts.

Kontaktinformācija: Iluta Jansone 22041406; iluta@ziedzeme.lv

image, 452x71px, 28.81 KB